Geen producten (0)

Magazijn

Systeem R 2000  voor maximaal draagvermogen

Systeem R 2000 - het opslagconcept voor zeer hoge belasting!  Leverbaar als 1 pakket door Shop4Industrie.
Korte opbouwtijden, veelzijdige organisatie en eenvoudige uitbreiding zijn kenmerken van dit stellingsysteem. Zonder schroeven en gereedschap kunnen hele stellingfronten in zeer korte tijd worden opgebouwd.

In slechts 2 (!) minuten heeft u een complete stelling gemonteerd. Het opbouwprincipe is zeer eenvoudig: bodem- , opbouw- en afdeklegborden in de reklijsten steken en klaar! Zo ontstaat uit 3 basiselementen een aan te passen en uit te breiden stellingsysteem - flexibel in lengten, breedten en hoogten.

Binnen een stellingsectie maakt u met de omvangrijke toebehoren  verschillende individuele inrichtingen - helemaal afgestemd op uw interne organisatie. In hoogte verstelbare legborden, zij- en achterwanden, afsluitbare vleugeldeurelementen, lade-elementen, tussenschotjes, etikethouders en etageverlichting maken het stellingsysteem R 2000 tot een echt magazijnconcept, dat bestand is tegen belastingen tot max. 5 ton per stellingsectie. Dit in combinatie met een groot assortiment op maat afgestemde magazijnbakken, kunststof en stalen bakken. Zelfs inrichtingen met meerdere verdiepingen kunnen met het stellingsysteem R 2000 probleemloos gerealiseerd worden. Officeknallers helpt u graag!