Geen producten (0)

Nadere informatie over onze geaccepteerde betaalmethoden:

 

Veilige betaling met iDeal : 


Bij betaling met iDeal wordt u direct doorgeleid naar het betaalsysteem van uw eigen bank. Dit is de meest gebruikte  veilige betaalmethode. Nadat u de betaling heeft afgerond krijgen wij hiervan een bevestiging en nemen wij de bestelling meteen in behandeling.  U krijgt van ons op dat moment een mailbericht met vermelding dat u middels IDEAL betaald heeft en uw bestelling in behandeling is genomen.

 

Hoe werkt iDEAL?

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product

  • Kies iDEAL als betaalmethode

  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt

  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank

  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld

  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed

  • U ontvangt een bevestiging van uw bank

  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd

      Officeknallers lamineren en inbinden veilig betalen                   Officeknallers lamineren en inbinden veilig betalen

 

U kunt niet via Ideal betalen? Geen probleem!  

Indien geen mogelijkheid heeft om via Ideal te betalen, kunt u altijd het bedrag via uw bank of giro overschrijven naar onze bankrekening. Tijdens de bestelprocedure heeft u namelijk ook de keuze om het bedrag per OVERSCHRIJVING te voldoen.

Bij betaling via eigen bank of giro (Bankoverschrijving) gelieve het totale bedrag over te maken naar  ons Rabobanknummer :  12.15.87.975 tnv Office Knallers (Ummels BV) te Valkenswaard onder vermelding van uw naam en bestelnummer. 

LET OP: Dit nummer is alleen voor nederlandse klanten. Vanuit het buitenland dient u de IBAN en BIC code te gebruiken (zie CONTACT Officeknallers in het hoofdscherm)

Zodra uw betaling binnen is op onze bankrekening, sturen wij u daarvan een mailbericht en nemen vervolgens direct uw bestelling in behandeling.

 

U kunt natuurlijk ook onder rembours betalen:

Helaas zijn wij genoodzaakt daarvoor EUR 14.50 kosten in rekening te brengen die aan deze faciliteit verbonden zijn.

Wij sturen u de factuur en u betaalt het bedrag aan de chauffeur die langskomt.

De vervoerders hebben strenge interne protocollen en mogen pas iets achterlaten als ook daadwerkelijk het volledige bedrag wordt afgerekend.