Geen producten (0)

toners en inktcartridges bij www.officeknallers.nl

Bent u op zoek naar de originele duurdere inkt toners  of voordelige compatibles voor uw printer ?

Wij leveren zowel

> de ECOPLUS toners: dit zijn de originele toners van HP, Canon, Brother, Dell en Konica . Hun toners die nog 1x worden hergebruikt! Betrouwbaar , milieuvriendelijk én goedkoop!

> de originele nieuwe drums van deze A-merk producenten : rechtstreeks van de fabrikant en uiteraard als origineel een stuk duurder

> als ook ons eigen huismerk 5Star toners als het Armor assortiment.  Compatibles gemaakt door de grootste printerfabrikant in Europa.

Alle toners zijn handig per merk gerangschikt.

 

 

  eco plus bij officeknallers  verantwoord en milieuvriendelijk printen          ECOPLUS TONERS BIJ OFFICEKNALLERS.NL

EcoPlus introduceert een nieuwe lijn van inkt en toner cartridges waarbij milieu en sociale verantwoordelijkheid eerste prioriteit zijn. Echter, door hergebruik van de ORIGINELE toners (dus géén nagemaakte dummies die nog eens extra milieubelastend zijn) is het 3e aspect eveneens interessant: namelijkde lage prijs !

Waarom dus EcoPlus kopen? Men schat dat jaarlijks meer dan 1 miljard toner en inkjet cartridges worden verkocht. De kunststof die gebruikt wordt bij de vervaardiging van de toners is een hoogwaardig polymeer wat 500 tot 1000 jaar nodig heeft om te vergaan. Ongeveer 80% van de componenten (inclusief het volledige geraamte)  van een toner kunnen worden hergebruikt. Door middel van hoogwaardige remanufactured toners draagt EcoPlus op deze wijze dus echt bij aan het behoud van onze planeet. Kijk ook eens naar het ECOPLUS  filmpje you tube ECOPLUS toners bij www.officeknallers.nl filmpje

ECO TONERS DUUR? INTEGENDEEL!!  VERGELIJK ONZE OFFICEKNALLERS PRIJZEN VOOR ECOPLUS TONERS MAAR EENS MET HUISMERK AANBIEDINGEN VAN 123 INKT BIJVOORBEELD.......DOEN!  HET KAN DUS!!  OFFICEKNALLERS levert een groot assortiment toners in ECO varianten, zodat elke aankoop een verantwoorde en doordachte keuze is voor ons milieu. Doe mee en bespaar op meerdere fronten!